Forside:: SLANK LINIE

SLANK LINIE med en slank livsstil


Nu kan du starte på at få dig en slank linie og din idealvægt!


ELLEN udtrykker sig således:
"Jeg er bare så glad for at jeg nu har nu fået mig en slank linie og den vægt jeg altid har ønsket mig. Jeg kunne faktisk opnå det på kort tid med en sund kombination af gode produkter og ved at jeg bare levede et aktivt liv og fik en slank livsstil."


Du kan også opleve den dejlige følelse af at være slank.
Mange af dem der har prøvet det siger: "Nu føler jeg igen en stor glæde ved at jeg kan kigge mig selv i spejlet. Nu har jeg fået min livskvalitet igen da jeg endelig fik min idealvægt igen." Du kan også komme til selv opleve at du får dig helt ny slank figur når du får det vægttab der passer til din situation.
En helt ny slank linie der kan få dig til at turde købe dit tøj i de rigtige størrelser der netop passer til dig. Du kan selv opleve at blive slank og sund når du gennem dette program får dig selv et sundt vægttab.

TRIN 1 Beregn dit BMIMål dit BMI - indtast din højde og vægt og få dit kropsmasseindeks.
15-20 Du er tynd
20-25 Du er normalvægtig
25-28 Du er let overvægtig
28-30 Du er meget overvægtig
30-40 Du er i området med fedme
over 40- Du er i området med stor fedme og bør søge hjælp fra en af vore konsulenter som kan hjælpe dig videreTRIN 2 - Vælg dit program

Her vælger du hvor hurtigt du ønsker at tabe din overvægt for at opnå den vægt du ønsker dig.


Tab 8 kg pr måned
 
Tab 7 kg pr måned
 
Tab 6 kg pr måned
 
Tab 5 kg pr måned
 
Tab 4 kg pr måned
 SOLVEIG beretter om sig selv:
"Det her program er bare lige mig. Efter at jeg på nogle få minutter bare lige kunne vælge mig det program jeg ønskede mig og straks kunne starte på det, - Det er utroligt lækkert. Jeg hører ellers til dem der ikke kan bestemme mig. Men dette er bare så let. Straks jeg startede kunne jeg se et resultat. Og jeg som troede jeg slet ikke kunne tabe mig. Nu har jeg tabt 24 kg og er nået min idealvægt."
Copyright © 2005 PanconPro.dk