Slanklinie

:: SlankeBooster - Bliv Hurtig Slank
Boost Dit Vægttab - Boost Dit Helbred

:: Bliv hurtig slank med SlankeBooster. Få ny slank linie og lær hvordan du beholder din slanke linie gennem hele livet..

Vi sætter fokus på "Personlig" i personlig træning og "Coach" i coaching af vore klienter.

Det er DIG der er i fokus med DINE problemer og udfordringer.

Lær hvordan DU kan finde din slanke linie med ny og sundere livsstil og fokus på en slank linie som du kan beholde hele livet.

:: Få hjælp fra vor Konsulent og Vægttabscoach til at løse DINE udfordringer.

Mail: info@slanklinie.dk og book en samtale, hvor vi fortæller DIG hvordan vi kan løse netop DIT problem og DINE udfordringer.


:: SlankeBooster vil give dig hurtigt vægttab med en slank linie

Sonja tabte 6 kg med SlankeBooater SlankeBooster viser dig hvordan du får hurtigt vægttab og finder din egen slanke linie.

Mange oplever at de prøver, men alle deres mange og ofte fortvivlede forsøg på at tabe sig vil bare ikke lykkes.
De er derfor stagneret på en vis overvægt der er meget svær at få længere ned. Kroppen holder igen og det er ligesom den nægter at tabe de overflødige kilo.

SlankeBooster er udviklet til at afhjælpe årsagen til at de fleste tager på eller stagnerer.

Årsag til stagnation skal findes i et lavt stofskifte der bliver lavere med årene.

SlankeBooster er blevet konstrueret specielt til de mange personer, der er over 40, som gerne vil genvinde kontrollen over deres liv og kontrollere deres vægt og helt bogstaveligt omforme deres krop så den bliver attraktiv.. SlankeBooster hjælper dig med at finde den helt rigtige kombination af de såkaldte Superfoods, og den helt rigtige træning, der styrker din krop.

SlankeBooster bringer dig på sporet af dine ønsker og behov med denne gode kombination.

SlankeBooster er et komplet system til ernæring og fitness. Du bliver taget i hånden af vore trænere der viser dig vejen fremad til et nyt og bedre liv. SlankeBooster kræver kun at du har et par minutter 3 - 4 gange om ugen og at du forpligter dig til processen. Så vil du se de ændringer du ønsker dig allermest.

SlankeBooster kan også opfylde de behov kvinder over 40 har, med de mange udfordringer kvinders krop står overfor i den alder.

Rigtig mange kvinder har en tendens til at udvikle et meget trægt stofskifte, hormonelle ubalancer, mangel på energi, travlhed på arbejdet og derhjemme der gør, at de vælger ikke at bruge så mange timer på sig selv.

Slanklinie.dk har derfor skabt SlankeBooster til de modne kvinder der har behov for at det skal være hurtigt og nemt at finde den vægt de ønsker sig allermest.

SlankeBooster hjælper også på det fænomen der kaldes "Tyndfed" med høj fedtprocent selv om man ser tynd ud. Det dækker over en ekstremt svag muskelmasse.

SlankeBooster anvender nogle ganske bestemte Superfoods der helt naturligt kan udløse sovende fedtakkumulerende celler til at blive vækket og få kvinders stofskifte til at være mere aktivt og virke som det gjorde i de yngre dage. Nogle gange føler man at man ligefrem bliver nogle år yngre og får nogle af de friheder som man havde i sin yngre alder.

Vi har fundet HEMMELIGHEDEN som kun ganske få kender. Vi kalder den for SlankeBooster.

Boost din krop, Boost dit vægttab, Boost din livsstil, Boost din selvtillid, Boost dit helbred

SlankeBooster 12 måneders online træning pris kun 2985 kr pr år. Indbetal nemt 2985,00 på MobilePay 53132670 gennem Mentornetcenter.com, Skriv navn, email og kursusnummer 2985 på indbetaling og få din træning aktiveret. Vi får vort personale til at sende dig dit materiale i hverdage dagtimer.

Vi er rigtige levende personer der står bag dette program. Hotline til samtale eller SMS for dig der er medlem 53132670 hverdag 9 - 18

:: Få hjælp fra vor Konsulent og Vægttabscoach til at finde løsningen på dine udfordringer.

Mail: info@slanklinie.dk og book en samtale, hvor vi fortæller DIG hvordan vi kan løse netop DIT problem og DINE udfordringer.

Vi har fokus på "Personlig" i vores personlige træning og "Coach" i vores coaching.

Vi glæder os til at se dig 

Slanklimie.dk er et samarbejde med Mentornetcenter.com hvor mange slankecoaches og lifecoaches og mentorer er samlet - Du kan også finde din helt egen slankecoach.

Slanklinie er en del af Mentornetcenter.com - Alle medier fra MentorNetCenter.com er omfattet af © Copyright MentorNetCenter.com og må ikke kopieres.

Slanklinie.dk
c/o MentorNetCenter.com
Lindholm Havnevej 31
5800 Nyborg  
Mail: info@slanklinie.dk
MentorNetCenter.com giver dig en platform til din coachingvirksomhed over hele Danmark. MentorNetCenter.com leverer i dag flere medier som Mentorweb.dk og skrevne online medier samt medieportaler til mange brancher.